PRIVATLIVSPOLITIK FOR TRÆDREJERBUTIKKEN

Databeskyttelse har høj prioritet hos Trædrejerbutikken, og vi ønsker transparens omkring, hvordan vi behandler dine personlige oplysninger. Vi har derfor vedtaget denne privatlivsbeskyttelsespolitik, der fortæller dig, hvordan vi behandler dine data. Persondatapolitikken gælder for alle de personoplysninger, som vi indsamler via trædrejerbutikken.dk, samt for de oplysninger, du afgiver til os, når du besøger trædrejerbutikken.dk eller kontakter os via mail, kontaktformular eller på telefon.

1. DATAANSVARLIG OG KONTAKTOPLYSNINGER

Trædrejerbutikken er dataansvarlig, og vi sikrer, at dine persondata behandles i overensstemmelse med lovgivningen: GDPR Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EU) 216/679 af 27. april 2018.

Trædrejerbutikken
v/René Normann
Hjallesevej 51
5260 Odense SV
Danmark
E-mail: rn@40978787.dk
Tlf: +45 40 97 87 87 

Selskabsregister: Det Centrale Virksomhedsregister (CVR)
CVR. nr: 38999575
Moms. nr: DK38999575

2. HVILKE DATA INDSAMLES

Vi anvender data om dig for at gøre vores service bedre og sikre kvalitet i vores produkter og tjenester samt i vores kontakt med dig.
 

2.1 AUTOMATISK INDSAMLEDE DATA

Vi vil gerne tilbyde en overskuelig og brugervenlig hjemmeside med tilbud og information, der er relevant for dig.
For at det kan lade sig gøre, bruger vi teknologier, der kan indsamle, behandle og sortere ikke-personlige oplysninger om, hvordan du og andre besøgende bruger vores hjemmeside.
Vi indsamler denne information ved hjælp af forskellige typer cookies (læs mere her) og din computers IP-adresse. Oplysningerne fortæller intet om din identitet, og giver os ikke mulighed for at kontakte dig personligt.

Data opsamles via tredjepart på vegne af os. Der kan opsamles data om din computer med henblik på systemadministration. Disse data er statistiske oplysninger om brugernes adfærd på trædrejerbutikken.dk. Eksempler på data der opsamles og evt. bruges til analyse:

  • Din IP-adresse
  • Dato og tidspunkt for dit besøg
  • Dato og tidspunkt for dit besøg
  • Oplysninger om hvilken browser du anvender
  • Hvordan du har fundet Trædrejerbutikken (fx henvisning fra andet sted)


Trædrejerbutikken.dk anvender Google Analytics som webanalyseløsning, der opsamler informationer som kan give et statistisk billede af,. hvor mange besøgende websitet har haft, hvor de kommer fra, hvilke dele af websitet der forlades med videre. Denne statistik bruges til at skabe en bedre kundeoplevelse og skabe en øget brugervenlighed. Her fungerer Google Analytics som ”databehandler” af data, vi er ansvarlige for, og disse data må kun videregives efter aftale eller for at overholde retslige krav.

2.2 OPLYSNINGER DU SELV AFGIVER

Når du foretager et køb på trædrejerbutikken.dk indsamler vi oplysninger omkring dig. Dvs. Dit navn, postadresse, leveringsadresse (såfremt denne er forskellig fra postadresse), e-mail, telefonnummer, betalingsoplysninger og dit køb.

Ønsker du ikke at afgive de persondata, som vi indsamler for at gennemføre et køb, vil du desværre 
ikke have mulighed for at købe produkter af os.

 

3. ANVENDELSE OG OPBEVARING AF INDSAMLEDE DATA

3.1 FORMÅL MED INDSAMLING

Dine kontaktoplysninger (navn og adresse) har vi brug for, for at kunne levere din ordre, samt for at kunne administrere evt. returnering/reklamation. Din e-mail indsamler vi, for at kunne sende dig ordre- og leveringsbekræftelse. Dit mobilnummer bliver brugt til track’n’trace af din ordre. 

Når du betaler for dit produkt, registrerer vi dit navn, dine kortdata, din IP-adresse og købstidspunktet. Disse oplysninger anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale, samt til efterforskning af svindel med eksempelvis betalingskort, hvis det er påkrævet.
 

3.2 NYHEDSBREV

Hvis du vælger at tilmelde dig vores nyhedsbrev, indsamler vi dit navn og din e-mail. Du giver os samtidig lov til at sende dig e-mailmarkedsføring. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage og framelde dig vores nyhedsbrev ved at klikke på afmeldelseslinket i bunden af nyhedsbrevet eller ved at sende os en mail på info@40978787.dk 


3.3 BILLEDER

I forbindelse med events eller kurser der afholdes hos Trædrejerbutikken, tages der billeder (stemningsbilleder). Billederne kan blive vist på trædrejerbutikken.dk, på vores Facebook-side og i nyhedsbreve. Formålet med billederne er at vise stemningen ved eventen, markedsføring af lignende events samt for at skabe interesse for området. 


3.4 TEKNISKE DATA

Oplysninger vedrørende din færden på trædrejerbutikken.dk, tekniske specifikationer omkring din computer samt browsertype bliver anvendt til forbedring af din oplevelse med trædrejerbutikken.dk


3.5 OPBEVARING

Dine ordreoplysninger bruger vi også til at kunne opfylde vores bogføringsmæssige forpligtelser iht. bogføringsloven. Ifølge bogføringsloven har vi pligt til at opbevare disse informationer i minimum 5 år.


3.6 VIDEREGIVELSE AF OPLYSNINGER

Vi videregiver udelukkende kunders oplysninger til tredjepart i overensstemmelse med, hvad der er anført i denne privatlivspolitik.
Vi kan videregive dine oplysninger, såfremt vi er forpligtet til at videregive eller dele data, for at overholde en retslig forpligtelse. Videregivelse kan også ske efter anvisning fra en domstol eller en anden myndighed, eller for at beskytte varemærker, rettigheder eller ejendom. Dette indebærer udveksling af oplysninger med andre virksomheder og organisationer med henblik på beskyttelse mod svindel.

4. DATABEHANDLERE

Dine personoplysninger betragtes fortrolige og behandles med største omhu. Vi videregiver persondata til udvalgte samarbejdspartnere. Vores samarbejdspartnere behandler og anvender ligeledes dine oplysninger fortroligt og kun efter aftale med os. De må aldrig anvende data til andet formål, end det vi har givet dem.

Vi overdrager data til vores tekniske samarbejdspartnere, som står for drift, udvikling, hosting af servere og webshop. Vi overdrager ligeledes data til vores samarbejdspartnere i forbindelse med  udsendelse af nyhedsbrev, forbedring af webshop, markedsføring samt kommunikation via mail.

Vi videregiver relevante personoplysninger til det fragtfirma, der står for levering af din ordre.

Dine oplysninger bliver ikke solgt til tredjepart og du bliver ikke kontaktet i forbindelse med andet end det konkrete køb.
Med mindre du udtrykkeligt giver samtykke hertil, vil dine oplysninger ikke blive brugt til markedsføringsformål. Videregives dine oplysninger ifm virksomhedsændring, vil det ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende lovgivning. 

Nedenstående er eksempler på vores samarbejdspartnerer, der behandler data på vegne af os:

  • Dandomain (webshop)
  • OnlinePlus (hosting) 
  • Onpay (betalingssystem)
  • Nets (betalingssystem)
  • GLS (fragtfirma)
  • SDL Logistik (fragtfirma)
  • Mailchimp (nyhedsbrev)
  • Saas Solutions (e-mail)
  • Google (statistik og markedsføring)
  • Facebook (Statistik og markedsføring)


Tre af disse samarbejdspartnere er etableret i USA. De fornødne garantier for overførsel af oplysninger til USA er sikret via databehandlerens certificering under EU-U.S. Privacy Shield, jfr. EU Persondataforordningens art. 45.


Vores hjemmeside kan linke til andre hjemmesider. Benytter du sådanne link, forlader du vores hjemmeside og er herefter undergivet andre betingelser og persondatapolitikker, som vi ikke er ansvarlige for.

 

5. SIKKERHED

Vi beskytter dine persondata og har interne regler om informationssikkerhed, som indeholder instrukser og foranstaltninger, der beskytter dine persondata mod at blive tilintetgjort, gå tabt eller blive ændret, mod uautoriserede offentliggørelse, og mod at uvedkommende får adgang eller kendskab til dem.
Vi har fastlagte procedurer for tildeling af adgangsrettigheder til de af vores medarbejdere, der behandler persondata. Vi kontrollerer deres adgang med med brugerprofiler og tilsyn. 
 

6. DINE RETTIGHEDER

6.1 GENERELT

Ifølge persondataforordningen har du som registreret hos Trædrejerbutikken altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen, og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Du kan få indsigt i disse oplysninger ved at henvende dig til Trædrejerbutikken via e-mail: info@40978787. 


6.2 DU HAR RET TIL AT FÅ ADGANG TIL DINE PERSONADATA

Du har til enhver tid ret til at få oplyst, hvilke personlige oplysninger vi har registreret om dig. Kontakt Trædrejerbutikken, så sender vi dine personlige oplysninger via e-mail.

Når Trædrejerbutikken anvender dine personlige oplysninger elektronisk, efter dit samtykke eller i henhold til en aftale, har du ret til at få sendt en kopi af dine data på en struktureret og almindelig måde samt i et maskinlæsbart format til enten dig eller anden part. Det gælder kun de personlige oplysninger, du har givet os.

Du har til en enhver tid ret til at få oplyst, hvilke data vi behandler om dig, hvor de stammer fra, og hvad vi anvender dem til. Du kan også få oplyst, hvor længe vi opbevarer dine persondata, og hvem, der modtager data om dig, i det omfang vi videregiver data i Danmark og i udlandet.
Hvis du anmoder om det, kan vi give dig adgang til de data, vi behandler om dig. Adgangen kan dog være begrænset af hensyn til andre personers privatlivsbeskyttelse, til forretningshemmeligheder og immaterielle rettigheder.
Du kan gøre brug af dine rettigheder ved at henvende dig til os. Vores kontaktoplysninger finder du øverst under punktet DATAANSVARLIG OG KONTAKTOPLYSNINGER.


6.3 DU HAR RET TIL AT FÅ UNØJAGTIGE PERSONDATA RETTET ELLER SLETTET

Hvis du mener, at de persondata, vi behandler om dig, er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. Du skal henvende dig til os og oplyse os om, hvori unøjagtighederne består, og hvordan de kan rettes.

Du har til enhver tid ret til at få slettet de personlige oplysninger, som Trædrejerbutikken benytter, undtagen i følgende situationer:
  • Du har en uafklaret sag hos Trædrejerbutikken
  • Du har en åben bestilling, som endnu ikke er afsendt eller kun delvis afsendt
  • Du har et økonomisk mellemværende med Trædrejerbutikken, uanset betalingsmåde
  • Du er under mistanke for at have eller har misbrugt vores serviceydelser inden for de sidste fire år
  • Hvis du har foretaget et køb, beholder vi dine personlige oplysninger i forbindelse med din transaktion af hensyn til bogføringsreglerne

6.4 DU HAR RET TIL AT KLAGE TIL DATASILTYNET 

Trædrejerbutikken (som dataansvarlig) er underlagt persondatalovgivningens (herunder EU’s persondataforordningen og national persondatalovgivning) bestemmelser om behandling af personlige oplysninger.

Oplever du en krænkelse af dit privatliv under brug af vores websted eller ved anden interaktion med Trædrejerbutikken, kan du klage til Datatilsynet.
Datatilsynets kontaktoplysninger fremgår nedenfor:

Datatilsynet
Borgergade 28, 5.
1300 København K
Telefon: 33 19 32 00 Fax: 33 19 32 18
Mail: dt@datatilsynet.dk
www.datatilsynet.dk 
 

7. VERSION

Denne privatlivspolitik er senest ændret December 2018.